Sisustaminen

Huonekalut netistä – laaja valikoima ja edulliset hinnat

huonekalut-finnishdesignshop-sohva

Huonekalut ovat monesti melko kallis sijoitus, varsinkin jos on kyse isommista huonekaluista, kuten sänky, sohva ja ruokapöytä. Kun tilaat huonekalut netistä, saat ne edullisesti. Lisäksi netissä on todella laaja valikoima erilaisia huonekaluja ja löydät monista verkkokaupoista sellaisia tuotteita, joita et löytäisi huonekaluliikkeestä. Netistä tilaaminen on helppoa ja nopeaa ja tuotteet toimitetaan suoraan luoksesi.

Miksi netistä tilaaminen kannattaa?

Divaanisohva, Huippukaluste

Divaanisohva, Huippukaluste

Monet verkkokaupat myyvät kaikkia kodin yleisempiä huonekaluja sängyistä ja sohvista pöytiin, tuoleihin ja moniin pienempiin huonekaluihin. Tästä syystä voit helposti ostaa vaikka koko kodin kalusteet kerralla tai sisustaa esimerkiksi jonkun kodin huoneen uudestaan kertaheitolla. Netistä voit tilata niin perushuonekaluja useilta eri merkeiltä kuin erilaisia design-huonekalujakin. Jotkut verkkokaupat ovat erikoistuneet pelkästään design-tuotteisiin.

Huonekalujen netistä tilaaminen on todella helppoa. Kun tiedät, mitä tarvitset, sinun ei tarvitse muuta kuin tehdä tilaus. Yleensä verkkokaupat tarjoavat tuotteilleen kotiinkuljetuksen, varsinkin jos on kyse suurista huonekaluista, joiden noutaminen postista olisi vaikeaa. Toimitus on yleensä varsin edullinen ja joissain tapauksissa myös ilmainen, varsinkin jos tilaa tietyn summan edestä tavaraa.

Netistä tilaamista ei kannata pelätä senkään takia, ettei ole varma, sopiiko joku tuote sittenkään kotiin. Palauttaminen on tehty nimittäin todella helpoksi ja yleensä verkkokaupat hoitavat raskaiden tavaroiden kuljetuksen asiakkaan puolesta. Huonekalut voit maksaa joko heti tai tilata tarvittaessa osamaksulla. Huonekaluilla on myös aina jonkinlainen takuu eli kuljetuksessa vaurioituneen tuotteen saa helposti vaihdettua uuteen ehjään tuotteeseen.

Huonekaluja myyvät verkkokaupat

Ruokapöytä, Veken Kaluste

Ruokapöytä, Veken Kaluste

Huonekaluja löydät lukuisista verkkokaupoista niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Kalustekauppa.com myy huonekaluja suomalaisiin koteihin. Verkkokaupasta löydät useat tuotemerkit. Huonekaluvalikoima on laaja ja kattaa kaikki kodin perushuonekalut, sekä paljon muuta. Tuotteet ovat suurimmaksi osaksi kotimaisia laatutuotteita, jotka ovat kestäviä ja palvelevat taatusti useita vuosia.

Huippukaluste.fi myy kestäviä huonekaluja niin kotimaista kuin ulkomailta. Verkkokaupasta löydät erityisen laajan valikoiman erilaisia sohvia ja sänkyjä, mutta myös paljon muuta. Jatkuvat tarjoukset takaavat entistäkin edullisemmat hinnat ja tuotteet saat kotiisi aina nopealla kotiinkuljetuksella.

Veken kaluste myy laadukkaat sängyt, patjat ja petauspatjat, sekä runsaasti muita kodin huonekaluja sohvista ja ruokailuryhmistä erilaisiin lipastoihin ja muihin perinteisiin huonekaluihin. Veken kaluste tarjoaa erityisen edullisen kotiinkuljetuksen, joten saat tuotteet aina edullisesti.

Huippudesignia edullisesti

Fritz Hansen Egg -nojatuoli, Room21

Fritz Hansen Egg -nojatuoli, Room21

Room21 on kotimainen erityisesti design-huonekaluihin erikoistunut yritys. Valikoimasta löytyvät lukuisat suositut ja laadukkaat tuotemerkit, mm. Arabia, Asplund, Artek, Källemo, Fritz Hansen ja Skagerak. Huonekalut ovat skandinaavista designia ja sopivat täydellisesti suomalaiskoteihin. Room21 on osoitus siitä, että design-huonekalutkin voit saafa edullisesti, kun tilaat netistä.

Finnish Design Shop myy suomalaisten huippusuunnittelijoiden huonekaluja. Suunnittelijoiden joukossa ovat mm. Alvar Aalto, Eero Aarnio ja taio Anttila. Joukossa on myös muita suunnittelijoida skandinaviasta ja verkkokaupan tarjontakin on sen mukainen. Tyylikkäät huonekalut henkivät modernia tunnelmaa, mutta ovat silti riittävän ajattomia kestääkseen kodissa useita vuosia. Finnish Design Shopista löydät kaikki kodin tärkeimmät huonekalut ja vielä paljon muuta. Voit helposti tilata esimerkiksi suosikkisuunnittelijasi tuotteen sen sijaan, että lähtisit etsimään tuotetta jostain huonekaluliikkeestä ja joutuisit mahdollisesti etsimään hyvin kaukaa.

Erilaiset tavaratalot ja huonekaluliikeet myyvät myös tuotteita verkkokaupassa. Tällöin säästät itseltäsi aikaa ja vaivaa, kun tilaat tuotteet netistä. Voit halutessasi valita kotiinkuljetuksen tai noudon suoraan liikkeestä. Kun noudat tuotteet liikkeestä, et maksa mitään toimituksesta. Lisäksi valikoimat verkkokaupoissa ovat tavallisesti suuremmat kuin itse liikkeissä.

Muuto -hyllymoduuli, Finnish Design Shop

Muuto -hyllymoduuli, Finnish Design Shop

Kokemukset, palautteet ja muut kommentit

Ei vielä kommentteja.

Lisää kommentti tai kokemuksia