Tämänhetkinen käyttäjä: Vieras Kirjaudu Rekisteröidy
Harkitse rekisteröitymistä


Rekisteröidy? | Salasana hukassa?

Hae foorumeilta:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Jokerimerkin (wildcard) käyttö:
*  täsmää mihin tahansa määrään merkkejä    %  täsmää vain yhteen merkkiin

Millainen on hyvä asunnon välittäjä?

Vastaa viestiin Lisää aihe
Ei tageja
KäyttäjäViesti

17.41
31.1.2012


kari

Vieras

Millainen on hyvä asunnon välittäjä? Välistä, kun olen käynyt esittelyissä niin välittäjä on ollut todella ylimielinen tai muuten ei ole nähnyt sen verran vaivaa, että vastaisi kunnolla kysymyksiini tai hoitaisi minulle tarvittavat tiedot asuntoyhtiöstä.

Välillä menee selkeästi ristiin sukset, kun jotenkin välittäjä on vaan niin erilainen ihminen ja tuntuu ettei välittäjään voi luottaa yhtään. Toki, jos et ole se taho joka välittäjälle maksaa, niin ei välittäjä sinulla hommissa ole. Toisaalta ei tunnu kyllä välittäjä monesti myyvää tahoakaan edustavan. Ainoa mikä oikeasti kiinnostaa on saada kauppa aikaan. Hinnalla ei ole väliä. Tämä tietysti johtuu siitä, että muutama 10 tai 20 tuhatta euroakaan ei paljoa tee lisää välittäjän palkkioon lopun lopuksi sen vaatimaan lisämyyntivaivaan ja -aikaan suhteutettuna. Tämän olen havainnu karvaalla tavalla sillä tavalla, että kun olen ollut kiinnostunut jostain asunnosta, mutta välittäjällä ollut jo 3-4 kiinnostunutta tahoa. Välittäjä on halunnut varmistaa kaupan syntymisen ja kilpailuttanut vain näitä jo valittuja ostajia vaikka olen ilmaissut vakavan kiinnostukseni asuntoa kohtaan sekä kiinnostukseni myös osallistua tarjouskilpailuun. Jotenkin tuntuu, että yritän myydä seuraavan kerran oman asuntoni itse. Osa ihmisistä tuntuu vaan, ihme kyllä, suhtautuvan skeptisesti jos joku myy asunnon itse eikä käytä välittäjää.

14.26
2.2.2012


Alexi

Vieras

Ainakin sellainen, ettei asunnonvälittäjä katso pitkin nenää oli ostaja tennareissa ja farkuissa tai sitten puvussa. Nykyään, itse autokaupassa työskentelevänä voin sanoa, ei voi päätellä ihmisen ulkoasusta onko hänellä fyrkkaa eli onko hän potentiaalinen asiakas.

21.08
3.2.2013


Tarja

Vieras

Meillä välityksen hoiti Janne Hovilinjalta. Hän oli asiallinen ja asunnon myynti sujui nopeasti.

10.19
6.4.2013


AP

Vieras

Lisää suosituksia kiitos! Minulla on sijoitusasuntoja Tampereella ja Turussa sekä yksi pääkaupunkiseudulla. Kovasti kiinnostaisi kokemukset hyvästä (=mukava tehdä yhteistyötä ja ennen kaikkea saa parhaan hinnan asunnosta) välittäjästä.

Ei tageja
Vastaa viestiin

Vastaa:
Millainen on hyvä asunnon välittäjä?

Nimi (vaaditaan):

Sähköpostiosoite (vaaditaan):

Hymiöt
Confused Cool Cry Embarassed Frown Kiss Laugh Smile Surprised Wink Yell
Vastaa

Guest URL (required)

Matikkatehtävä!
Mikä on näiden lukujen summa:
11 ja 9
   Tietoa Asuntosuomi.fi foorumista

Foorumin aikavyöhykeEurope/Helsinki