Asuminen

Paljut netistä – ulkoporealtaat ja paljut tuovat luksusta kesään

(Kuva: Rich Maloy CC BY-SA 2.0)

Palju tuo kotiin ja mökille ylellisyyttä – niin kesään kuin talveenkin. Ulkoporeamme kannattaa valita myös suomalaisen talven kestävänä versiona, niin pääsee nauttimaan kylpytynnyristään vuoden ympäri. Hankkimalla paljun netistä voit saada paljusi edullisemmin kuin kivijalkaliikkeistä – ja jopa ilmaisella kotiinkuljetuksella.

Ulkoporeammeet – anna poreiden hieroa jumit pois

Kylpytynnyri ja ulkoporeamme ovat koko perheen hittejä. Monissa ulkoporeammeissa on eritasoisia istuimia, jotta koko perheelle löytyy varmasti sopiva istuintaso. Joissakin ulkoporealtaissa taas on varattu paikka pötköttelylle täydellisen rentoutumisen saavuttamiseksi. Verkkokauppa Grillikaupasta saa paljut ja poreammeet kätevästi – ja ilmaisella toimituksella.

Esimerkiksi kotimainen ulkoporeallas Lounge, jota saa muun muassa Grillikaupasta, on hinta-laatusuhteeltaan tasapainoinen ja koko perheelle sopiva malli. Saana-ulkoporealtaassa taas on paikka makoilulle ja Halti-mallissa tilaa on jopa kuudelle runsaasti.

Kylpytynnyrit – todellista rentoutumista

Palju ja järvi, supisuomalainen maisema. (Kuva: Andrei Niemimäki CC BY-SA 2.0)

Palju ja järvi, supisuomalainen maisema. (Kuva: Andrei Niemimäki CC BY-SA 2.0)


Kylpypalju on hyvä valinta, kun poreilla ei juuri ole väliä. Kylpytynnyrit ovat usein myös edullisempia kuin ulkoporealtaat. Harva luo ihanampaa tunnelmaa kesäiltaan kuin saunan jälkeen pulahtaa paljuun lillumaan. Talviaikaan paljussa höyryäminen taas on lähes maaginen kokemus, tähtitaivasta ihastellessa.

Hyvässä paljussa tulee olla muoviallas, ulkopuolinen kamiina lämmitykseen ja kansi paljun peittämiseen. Nämä ominaisuudet löytyvät esimerkiksi 100 % suomalaisesta Vekas-paljusta. Mikäli haluaa upottaa paljunsa esimerkiksi terassille, hyvä vaihtoehto on Drop-ulkoallas. Toisaalta altaasta saa paneloitua mieleisensä, mikäli terassia ei esimerkiksi löydy.

Mikäli haluaa itselleen kaikkien paljujen äidin hinnalla millä hyvänsä, voi hankkia itselleen HotTug-paljun. Palju, joka kulkee vedessä sähkömoottorilla, lämpeää puulla ja missä voi kuunnella musiikkia.

Kokemukset, palautteet ja muut kommentit

Ei vielä kommentteja.

Lisää kommentti tai kokemuksia