Remontointi

Parhaat remonttiblogit – inspiraatiota omaan remonttiin

puutalobaby

Remonttiblogit kertovat nimensä mukaisesti remontista, mutta monissa blogeissa maustetaan blogia myös muunlaisilla kirjoituksilla esimerkiksi sisustamisesta tai puutarhanhoidosta. Useat blogit alkavatkin remonttiblogeina ja muotoutuvat kodin valmistuessa enemmän sisustuksen ja vaikkapa arkielämän suuntaan. Tässä muutama kiinnostava remonttiblogi, satunnaisessa järjestyksessä esitettynä.

Puutalobaby

Puutalobaby kertoo satavuotiaan puutalon remontoinnista ja perhe-elämästä. Kirjoittajan hauska persoona paistaa kirjoitusten läpi. Remonttia tehdään persoonallisesti eikä värejä säästellä, minkä huomaa esimerkiksi karibialaisvärein maalatuista keittiönkaapeista.

Helsingin Helmeksi

helsingin-helmeksi
Helsingin Helmeksi on blogi, joka paneutuu remontointiin tosissaan. Blogin pitäjä ostaa yksiöitä Helsingin kantakaupungin alueelta, remontoi ne ja laittaa myyntiin. Siispä blogissa riittää asiaa pidemmälle kuin perinteisemmissä, omakotitalon remontoinnista kertovissa blogeissa. Blogista saa vinkkejä remontoinnin lisäksi myös asunnon myyntiin.

Kotipalapeli

kotipalapeli
KOTIPALAPELI on remontoinnin ja sisustamisen lisäksi lapsiperheen arjesta kertova blogi. Blogissa vilahtaa postauksia myös puutarhanhoidosta, käsitöistä, askartelusta ja yleisesti elämästä.

Nelliinan puutalo

patsiniemi
Nelliinan puutalo on Nelliinan vaatehuone -blogista tutun Niinan toinen blogi. Nelliina puutalo kertoo vanhan hirsitalon remontoinnista, puutarhanhoidosta ja sisustamisesta. Nelliinan Puutalon tyyli on värikäs, vanhaa ja itse tehtyä arvostava.

Kokemukset, palautteet ja muut kommentit

Ei vielä kommentteja.

Lisää kommentti tai kokemuksia