Sisustaminen

Sisustuskaupat netissä – monipuolisemmin sisustustuotteita

(Kuva: Gilbert-Noël Sfeir Mont-Liban CC BY 2.0)

Sisustus on kätevää hankkia netistä, sillä nettikaupat ovat usein valikoimaltaan huomattavasti monipuolisempia kuin kivijalkaliikkeet. Vain mielikuvitus on rajana, kun laajentaa tutkimansa sisustuskaupat myös ulkomaisiin tai ulkomaisia tuotteita maahantuoviin verkkokauppoihin. Kaiken lisäksi nettikauppojen tuotteet ovat usein myös edullisempia kuin perinteisten kauppojen. Tässä artikkelissa esittelemme netin parhaat sisustuskaupat satunnaisessa järjestyksessä.

Weranna’s

Weranna’s on sisustuskauppa netissä, joka keskittyy myymillään persoonallisilla tavaroilla paitsi ilahduttamaan asiakkaitaan, myös tekemään jotain hyvää maailman parhaaksi. Jokaisella sisustusverkkokaupan tavaralla on persoonallinen tarina ja jokainen tuote on kestävä ja reilu. Weranna’sin perustajilla, Maijalla ja Riikalla, on yhteistyökumppaneita ja ystäviä ympäri maailman, mikä näkyy verkkokaupankin valikoimassa rikkautena: samanlaisia tavaroita ei tule ihan heti vastaan.

Lumore

Lumore on sisustusliike netissä, joka on kahden oululaisen perustama sisustusverkkokauppa. Lumoren idea lähti ajatuksesta tuoda tehtaanmyymälät kaikkien ulottuville, myös autottomille sisustajille. Lumoren valikoimaan kuuluu muun muassa seuraavat kotimaiset laatumerkit: Aarikka, Iittala, Luhta, Jokipiin pellava ja Vallila. Verkkokaupan valikoima on monipuolisimmillaan tekstiileissä, mutta esimerkiksi suositut sisustustarrat ovat myös runsaasti edustettuna.

Suomisisustus.fi

Suomisisustus.fi on valaisimiin erikoistunut nettikauppa. Suomisisustus on nimensä mukaisesti suomalaiseen makuun sopiva verkkokauppa, jonka valikoimassa on runsaasti tunnettuja design-valaisimia ja muita loistavalaatuisia lamppuja. Suomisisustuksen valikoimasta löytyvät suomalaisen muotoilun kärkinimet, kuten Eero Aarnio, Yki Nummi, Lisa Johansson-Pape, Heikki Turunen ja Tapio Anttila.

(Kuva: burrs&berries CC BY-ND 2.0)

(Kuva: burrs&berries CC BY-ND 2.0)

On24

On24 on sisustustavaratalo netissä, jolla on valikoimassaan jopa yli 20 000 tuotetta. On24-sisustusverkkokaupasta löydät niin huonekalut, valaisimet, kodinkoneet, takat kuin matotkin. Verkkokaupalla on jo 15 vuotta takanaan onnistuneita sisustuskauppoja. On24 haluaa tehdä ostamisen helpoksi myös silloin, kun tuotetta ei pääse kokeilemaan kuten kivijalkamyymälöissä: On24 takaa asiakkailleen ilmaisen palautuksen toimituskuluineen, mikäli tuote ei syystä tai toisesta miellytäkään.

Room21

Room21 on sisustusliike verkossa, jonka valikoimaan kuuluu niin ikään huonekalut, design-kalusteet ja sisustustarvikkeet. Myös puutarhakalusteet, valaisimet, julisteet ja tarjoiluun tarvittavat välineet ovat Room21:n valikoimassa, jossa on edustettuna esimerkiksi seuraavat laadukkaat merkit: Kartell, Iittala, Design House Stockholm, String, Alessi ja Cult Design.

Ellos

Ellos on verkkokauppojen jättiläinen, jonka monipuolisesta valikoimasta löytää myös laadukkaat sisustustuotteet tekstiileistä tulisijoihin. Tuotteita voi rajata verkkokaupan sivuilla värin ja tuotemerkin perusteella. Elloksen etu on myös siinä, että samalla kun shoppailee kotisohvaltaan uuden ilmeen kotiin, on mahdollista tutustua myös verkkokaupan vaatevalikoimaan. Huonekalut, verhot, tapetit, tarvikkeet kotiin sekä puutarhaan löytää kaikki samasta osoitteesta Ellokselta.

Kokemukset, palautteet ja muut kommentit

Ei vielä kommentteja.

Lisää kommentti tai kokemuksia