Sisustaminen

Sisustustarrat edullisesti netistä

sisustustarrat-walldecor-home

Sisustustarrat ovat hauska vaihtoehto tuoda uutta ilmettä kodin seinille ja muille pinnoille. Sisustustarrat ovat monipuolisia ja niillä piristää helposti esimerkiksi täysin valkoista seinää ilman, että tarvitsee nähdä suurta vaivaa. Parhaat sisustustarrat löydät edullisesti netistä. Erilaiset verkkokaupat tarjoavat laajat valikoimat sisustustarroja, joista jokainen löytää varmasti jotain mieleistä. Lisäksi usein on mahdollista tilata sisustustarrat ihan omalla tekstillä, jos valmiista vaihoehdoista ei löydy sopivaa.

Sisustustarrat ovat helppo ja edullinen sisutuselementti

Lintuhäkit-ikkunatarra, Allposters

Lintuhäkit-ikkunatarra, Allposters

Sisustustarrat ovat nousseet suureen suosioon, eikä mikään ihme. Tarrat ovat todella helppokäyttöisiä ja niitä voi halutessaan laittaa useampaankin seinään. Tapetointi ja maalaaminen ovat suuritöisiä operaatioita ja niihin pitää yleensä olla valmis laittamaan jonkin verran rahaa. Sisustustarrat ovat niihin verrattuna edullinen sisustusvaihtoehto ja ne ajavat kuitenkin helposti saman asian tuoden persoonallisuutta ja yksilöllistä ilmettä kodin sisustukseen.

Sisustustarrat kannattaa tilata netistä. Lukuisat verkkokaupat ovat erikoistuneet pelkästään sisustustarroihin ja niiden sivuilla on todella runsaat valikoimat erilaisia tarroja. Lisäksi monet yleistä sisustus- ja kodintavaraa myyvät verkkokaupat tarjoavat myös valikoimissaan erilaiset seinätarrat. Kun tilaat sisustustarrat netistä, ainoaksi ongelmaksi muodostuu valinnanvaikeus.

Sisustustarrat erilaisiin tarkoituksiin

Tekstitarra, Bellapuoti

Tekstitarra, Bellapuoti

Sisustustarrat voivat pitää sisällään melkein mitä tahansa. Tyypillisimmillään ne ovat erilaisia tekstejä, kuten sananlaskuja tai sitaatteja kuuluisilta henkilöiltä. Lisäksi ne voivat olla erilaisia silhuetteja, hahmoja ja paljon muuta. Monesti tarrat on jaettu sen mukaan, millaisiin tiloihin ne sopivat tai millaisiin teemoihin ne kuuluvat.

Sisustustarrat mielletään yleensä seinätarroiksi ja sitä ne enimmäkseen ovatkin. Sisustustarroja saa kuitenkin usein myös muunlaisia. Mahdollisuutena ovat esimerkiksi peilitarrat, ovitarrat ja erilaiset pienet sisustustarrat, jotka sopivat koristamaan mm. purkkeja, vihkoja ja muita kodin esineitä. Suosittuja ovat myös ikkunatarrat. Saatavilla on myös erikseen erilaisia ulkotarroja.

Sisustustarrat on suunniteltu sopimaan juuri sille pinnalle, johon niitä myydään. Ei siis tarvitse olla huolissaan, että esimerkiksi ikkunoihin tarkoitetut sisustustarrat pilaisivat ikkunan pinnan tai että seinätarrat mahdollisesti repisivät tapettia.

Sisustustarrat – verkkokaupat

Sisustustarroja myyviä verkkokauppoja löytyy useita. Niiden valikoimista löytyy sekä paljon samoja tuotteita että erilaisia tuotteita. Verkkokauppoihin tutustuessa kannattaa hieman vertailla hintoja, jotta löytää halvat sisustustarrat. Valikoimat ovat niin monipuoliset, että jokainen löytää varmasti omiin tarkoituksiinsa sopivat sisustustarrat.

Allposters on suosittu julisteita myyvä verkkokauppa. Valikoimasta löytyvät myös laadukkaat ja edulliset seinätarrat. Seinätarrat noudattavat julisteiden totuttua linjaa ja niitä löytyykin laidasta laitaan elokuva-aiheisista erilaisiin mietelauseisiin, kukka-asetelmiin ja popkulttuurihenkisiin tarroihin. Seinätarrojen lisäksi Allposters tarjoaa erilaiset ikkunatarrat, jotka ovat hauska piristys huoneeseen kuin huoneeseen. Allpostersista löydät erittäin laajan valikoiman esimerkiksi lastenhuoneeseen sopivia tarroja, kuten suloisia eläinhahmoja ja värikkäitä puita ja kukkia.

Kotimainen Bellapuoti myy laajasti erilaista kodin sisustustavaraa ja sisustamiseen tarvittavia välineitä. Verkkokaupan sisustustarrat ovat kauniita ja niissä toistuvat koristeellisuus ja harmonia. Tarjolla ovat erilaiset käsialakirjoituksella kirjoitetut tekstitarrat, suloiset eläintarrat ja upeat maisematarrat, joista löydät mm. Pariisin Eiffel-tornin silhuetin. Koristele myös keittiön purkit ja laatikot hauskoilla tekstitarroilla ja pidä näin tavarasi paremmin järjestyksessä.

Designtarrat.fi -verkkokaupan erikoisuutena ovat erikokoiset sisustustarrat seinille. Saat halutessasi valtavat tekstitarrat, jotka näyttävät erittäin hyvältä esimerkiksi makuuhuoneessa tai olohuoneessa, erilaiset kuvatarrat, joissa esiintyvät tutut henkilöt, linnut ja muut hahmot, sekä paljon muuta. Halutessasi voit myös tilata tarrat omalla tekstillä, jolloin voit valita kymmenestä erilaisesta fontista ja useasta eri väristä juuri haluamasi.

Audrey Hepburn-sitaatti, Designtarrat.fi

Audrey Hepburn-sitaatti, Designtarrat.fi

Muita varteenotettavia ja edullisia sisustustarroja tarjoavia verkkokauppoja ovat esimerkiksi Walldecor ja Hyvän Tuulen Puoti. Walldecorista tilaat mm. personoidut sisustustarrat, joihin voit halutessasi tilata esimerkiksi oman lapsesi nimen ja syntymäajan, seinätarrat niin suomeksi, englanniksi kuin ruotsiksikin ja erilaiset kuvatarrat olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja lapsille. Tarjolla on myös upeat metallinhohtoiset sisustustarrat ja sisustustarrat ulkokäyttöön.

Hyvän Tuulen Puoti tarjoaa runsaasti valmiita teksti- ja kuvatarroja ihan mihin tahansa kodin huoneeseen. Seinien lisäksi voit kiinnittää tarroja halutessasi esimerkiksi lasimateriaaliin ja koristat helposti erilaiset esineet ja ikkunat.

Lumikki, Walldecor

Lumikki, Walldecor

Kokemukset, palautteet ja muut kommentit

Ei vielä kommentteja.

Lisää kommentti tai kokemuksia