Sisustaminen

Suosituimmat sisustusblogit

raw-design-blog

Sisustusblogit lisäävät suosiotaan lifestyle- ja muotiblogien rinnalla. Suomalaiset sisustusblogit ovat virkistävän erilaisia keskenään ja tuovat inspiraatiota myös omaan sisustukseen. Saapa sisustusblogeista usein intoa myös viikkosiivoukseen. Seuraavaksi esittelyssä Suomen suosituimpien joukossa olevat sisustusblogit, jotka ovat satunnaisessa järjestyksessä.

Valkoinen Harmaja

valkoinen-harmaja
Valkoinen Harmaja on Suvi M:n Divaaniblogeihin kuuluva blogi, jota hän kirjoittaa oman kotinsa sisustamisesta. Suvin sisustustyyli on ajaton mutta moderni. Satunnaisesti Suvi myös lisää kotinsa sisustukseen tämän hetken kuumimpia sisustustrendejä. Uuden kodin rakentamisesta alkanut blogi keskittyy nykyisin lähinnä sisustamiseen, mutta välillä blogissa saattaa vilahdella esimerkiksi ruokapostauksia. Valkoinen Harmaja on voittanut Glorian Blog Awardsien Lukijoiden suosikki -palkinnon vuonna 2013.

RAW Design blog

Muotoilija ja stylisti Peeta Peltolan RAW Design blog keskittyy designiin ja sisustamiseen. Blogista voi myös bongailla uusia ilmiöitä ja vaikkapa ravintoloita Helsingissä. Välillä blogissa vierailee myös Peetan toinen kiinnostuksenkohde, muoti. Peeta kuvailee omaa sisustusmakuaan raa’aksi: värien vähyys, teollinen tyyli ja valoisuus näkyvät RAW Design blogissa.

Coco Sweet Dreams

coco-sweet-dreams
Hennan Coco Sweet Dreams -blogissa yhdistyy sisustaminen, muoti ja lapsiperheen arki. Coco Sweet Dreams -blogi käsittelee asioita laajalla skaalalla ja onkin lähempänä lifestyle-blogia kuin pelkästään sisustusblogia. Coco Sweet Dreams -blogin charmi ei kuitenkaan kärsi siitä, päinvastoin.

Varpunen

Sisustussuunnittelija ja Deko-lehden toimittaja Susanna Venton Varpunen-blogissa Susanna kertoo oman kotinsa ja mökkinsä sisustamisesta sekä töihinsä liittyvistä asioista – siis laajasti sisustamisesta pienellä lifestyle-viballa maustettuna. Susanna on tehnyt yhdessä seuraavan blogin pitäjän, Riikka Kantinkosken kanssa OK. Omin käsin -kirjan, joka yhdistelee sisustamista ja nikkarointia.
varpunen-blogi

WEEKDAYCARNIVAL

Weekdaycarnival-blogin Riikka Kantinkoski on stylisti, valokuvaaja, taiteilija ja bloggari vapaa-ajallaan. Riikan blogi on saanut Gloria-lehden kauneimman sisustusblogin tittelin vuonna 2012. Riikka kuvailee blogiaan pakopaikaksi tavallisesta arjesta.
weekdaycarnival

Kokemukset, palautteet ja muut kommentit

Ei vielä kommentteja.

Lisää kommentti tai kokemuksia