Sisustaminen

Tapetit- laaja valikoima netistä

tapetit-tapettikauppa-shapeform

Tapetit ovat helppo keino luoda uutta ilmettä kotiin. Tapetoimalla esimerkiksi vain yhden seinän huoneesta jollain erilaisella tapetilla, saa huoneesta helposti persoonallisen ja värikkäämmän. Tapetit voi ostaa helposti netistä, jolloin ne saa edullisesti. Netissä on todella laaja valikoima erilaisia tapetteja useissa verkkokaupoissa sekä kotimaassa että ulkomailla. Kun tilaat tapetit netistä, löydät monesti sellaisia tapetteja, joita et mistään liikkeestä muuten saisi.

Huomioitavaa tapettia valitessa

Marcel Wanders Forest Muses, Tapettikauppa.net

Marcel Wanders Forest Muses, Tapettikauppa.net

Tapetointi voi olla toisinaan melko kallista puuhaa. Netistä saat usein tapetit edullisesti, joten säästät kustannuksissa. Netistä tilatessa kannattaa miettiä tarkkaan, miten paljon tapettia tarvitaan ja mitkä ovat erilaisten tapettimateriaalien erot. Tapetin hintaan vaikuttavat luonnollisesti tarvittava tapettimäärä, tapetin materiaali, kuosi ja muut ominaisuudet.

Kun mittaat huonekorkeuden ja huoneen ympärysmitan, saat helposti selville, paljonko tapettia koko huoneeseen tarvitaan. Muista vähentää ympärysmitasta ovet ja ikkunat. Eri tapettimateriaaleissa puolestaan on erilaisia ominaisuuksia. Kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin ja miettiä, mikä sopii omaan tarkoitukseen parhaiten. Esimerkiksi vinyylitapetti hylkii paremmin vettä kuin paperitapetti, kun taas kuitutapetin kiinnittäminen liimalla on helpompaa kuin liisterillä kiinnitettävien paperi- ja vinyylitapettien kiinnittäminen.

Jos et ole varma, millainen tapetti on paras, voit ottaa yhteyttä verkkokauppojen asiakaspalveluun ja pyytää neuvoa. Monet verkkokaupat tarjoavat myös tapettikonsultaatiota eli sisustusapua. Ammattilaiset tietävät usein paremmin, mikä materiaali on paras ja millaiset värit esimerkiksi sopivat yhteen. Monista verkkokaupoista saat myös apua tapettien asennukseen.

Vertaile verkkokauppojen valikoimia ja tilaa mallipala kotiin

Graham & Brown Fabulous, Wallcover.com

Graham & Brown Fabulous, Wallcover.com

Tilaamalla tapetit netistä on sinulla käytössäsi usean eri verkkokaupan tapettivalikoima. Kannattaa vertailla hintoja ja miettiä rauhassa, mistä tapetit kannattaa tilata. Saman kaltaista tapettia saattaa löytää useammastakin verkkokaupasta, vaikka monilla verkkokaupoilla onkin omat erikoisuutensa, joita ei muualta saa. Tällöin kannattaa miettiä, maksaako mieluummin vähän enemmän siitä, että saa juuri sen, mitä haluaa. Parasta verkkokaupoissa on, että tarjolla on vaihtoehtoja valinnanvaikeuteen asti.

Monet verkkokaupat tarjoavat mahdollisuuden tilata ilmaisen mallipalan kotiin ennen ostamista. Tämä on erittäin kätevä ominaisuus, koska näin näet pienen palan tulevaa tapettia muuallakin kuin verkkokaupan kuvissa ja pystyt paremmin arvioimaan, sopiiko tapetti sinne, minne olit sen ajatellut. Mallipalan tilaaminen ei sido sinua mihinkään, vaan ainoastaan helpottaa ostopäätöksen tekemistä. Lisäksi mallipalan avulla on ehkä helpompi arvioida, kuinka paljon tapettia lopulta tarvitaan.

Tapetteja myyvät verkkokaupat

Netissä on lukuisia tapetteja myyviä verkkokauppoja. Etsitpä sitten kuviotapetteja, yksivärillisiä tapetteja, kohokuviotapetteja tai kuvatapetteja, löydät kaikki kätevästi netistä. Tarjolla on eri suunnitteijoiden tekemiä tapetteja, perinteisiä tapetteja, vanhanaikaisia tapetteja, moderneja tapetteja ja paljon muuta. Tapetteihin erikoistuneet verkkokaupat tarjoavat tapetteja, joita et perinteisistä tapetointiliikkeistä saa.

Tapettikauppa.net tarjoaa laadukkaita suunnittelijoiden tekemiä tapetteja. Tapeteissa toistuvat erilaiset abstraktit kuviot ja kaavat, itämaiset symbolit ja paljon muuta. Tapetit ovat rohkean värisiä ja niillä saa helposti tehtyä huoneesta todella tunnelmallisen ja säväyttävän. Halutessasi voit tilata tapetit vaikka omilla kuvillasi. Verkkokaupan erikoisuuksiin kuuluvat mm. Marcel Wandersin upeat samettikuvioilla varustetut tapetit.

Ulkomaalainen Wallpaper.com -verkkokauppa tarjoaa valikoimissaan todella laajasti erilaisia tapetteja. Voit selata tapetteja tyylin mukaan ja löydät halutessasi esimerkiksi barokkitapetit, kukalliset tapetit ja country-henkiset tapetit. Tarjolla on erilaisia kuititapetteja, paperitapetteja, vinyylitapetteja ja paljon muuta. Wallpaper. com myy tapetteja useilta eri valmistajilta, kuten esimerkiksi Rasch, Graham & Brown ja Marburg.

On24.fi myy laajasti erilaista sisustustavaraa ja sisustusratkaisuja. Verkkokaupan erikoisuutena ovat upeat kuvatapetit. Aidoista valokuvista tehdyt tapetit ovat vaikuttavia ja vangitsevat katseen saman tien. Halusitpa sitten kivillä päällystetyn seinän, rantamaiseman tai vaikkapa upean safarin suoraan olohuoneeseesi, On24.fi tarjoaa sen sinulle.

Afrikan Safari, On24.fi

Afrikan Safari, On24.fi

Lightinthebox.com myy edullisesti erilaisia tapetteja ja valikoima on yksi Suomen laajimmista. Tarjolla on niin retrohenkisiä tapetteja kuin modernimpiakin vaihtoehtoja ja voit itse valita, haluatko voimakassävyisen vai hennomman tapetin. Kuviot ja kuosit ovat pääosin aika rohkeita, joten niillä saa luotua todella näyttäviä kokonaisuuksia kodin sisustukseen.

Näiden verkkokauppojen lisäksi olemassa on lukuisia muitakin tapettiverkkokauppoja. Monesti erilaiset remontointiin ja kodin sisustukseen erikoistuneet suuremmat ketjutkin myyvät verkkokaupoissaan erilaisia tapetteja, vaikka valikoimat saattavatkin tällöin olla hieman suppeammat. Näistä löydät kuitenkin ainakin hyvät perustapetit.

Art Deco -tapetti, Lightinthebox.com

Art Deco -tapetti, Lightinthebox.com

Kokemukset, palautteet ja muut kommentit

Ei vielä kommentteja.

Lisää kommentti tai kokemuksia