Sisustaminen

Taulut ja kehystäminen – sisustustaulut tuovat ilmettä kotiin

Väriterapiaa tauluista (Kuva: Dee Speed CC BY 2.0)

Taulut tuovat uutta ilmettä kotiin ja sopivat jokaiseen sisustustyyliin räiskyvästä minimalistiseen. Sopivasti sijoitetut ja valaistut taulut toimivat kodin eri huoneiden keskipisteinä. Oikeanlaiset kehykset viimeistelevät niin sisustustaulut kuin kallisarvoiset taideteoksetkin.

Taulu viimeistelee sisustuksen. Sisustustaulut tuovat kivaa tunnelmaa sisustukseen edullisesti. Tauluista voi tehdä myös sommitelman laittamalla useamman taulun lähekkäin: seinä saa ihan erilaista leikkisyyttä ja tyyliä taulusommitelmalla. Sisustustauluja on usein saatavilla verkkokaupoissa jopa aiheensa tai värimaailmansa mukaan lajiteltuina.

Canvastaulut & taulu valokuvasta

Taidefriikeille Renoir-julisteita (Kuva: NCinDC CC BY-ND 2.0)

Taidefriikeille Renoir-julisteita (Kuva: NCinDC CC BY-ND 2.0)


Canvastaulut tehdään kankaalle ja kangas kiristetään puuehyksen ympärille. Canvastaulut ovat vastaus etenkin rentoon sisustukseen, koska ne eivät tarvitse kehyksiä. Kankaan voi myös vaihtaa itsekin, mikäli haluaa vaihtelua sisustukseen. Myös omasta valokuvasta on mahdollista tehdä taulu: näin saa varmasti persoonallista jälkeä.

Kehykset – piste I:n päälle

Leffafanille elokuvajulisteita (Kuva: torbakhopper CC BY-ND 2.0)

Leffafanille elokuvajulisteita (Kuva: torbakhopper CC BY-ND 2.0)


Taulu kuin taulu tarvitsee kehykset. Kehyksiä on saatavilla laidasta laitaan pelkistetyistä rokokoo-mallisiin runsaan mallisiin koristeellisiin kehyksiin. On olemassa myös erilaisia sommitelma-kehyksiä, joilla saa kivoja kuvakollaaseja tehtyä.Myös julisteet saavat astetta viimeistellympää ilmettä kehyksillä. Esimerkiksi Allposters.fi-verkkokaupasta löytää julisteita laidasta laitaan: elokuvajulisteista kuulujen taideteosten näköisjulisteisiin.

Kokemukset, palautteet ja muut kommentit

Ei vielä kommentteja.

Lisää kommentti tai kokemuksia