Sisustaminen

Verhot kätevästi netistä

verhot-jotex-kappa

Verhot ovat yksi kodin tärkeimmistä sisustustekstiileistä. Verhot tuovat kotiin yksityisyyttä ja omaa rauhaa ja niillä pystytään tuomaan lisää kodikkuutta ja poistamaan tilan aiheuttamaa kaikua. Verhot saa tilattua kätevästi netistä. Kun tilaat verhot netistä, saat lukuisten suosittujen tuotemerkkien verhot edulliseen hintaan ja löydät sellaisiakin verhoja, joita et normaalisti kaupasta välttämättä löytäisi. Verkkokauppojen laajoista valikoimista löydät verhot huoneeseen kuin huoneeseen.

Verhot ovat tärkeä osa sisustusta

Vallila Kelohonka-verhot, Scandinavian Design Center

Vallila Kelohonka-verhot, Scandinavian Design Center

Verhojen ensimmäinen tarkoitus on monesti kehystää ikkunat ja näin tuoda kotiin kodikkuuden tuntua, sekä jonkin verran yksityisyyttä. Kesäöisin verhot pitävät liian valon poissa ja lisäävät nukkumismukavuutta. Verhot ovat olennainen sisustuselementti lähes jokaisessa kodissa, eikä niitä yleensä hankitakaan pelkästään hyötyominaisuuksiensa takia. Näyttävät ja hyvännäköiset verhot tekevät ihmeitä jokaiselle kodin huoneelle. Esimerkiksi olohuoneessa verhot monesti kruunaavat kokonaisuuden ja keittiössä taas niiden halutaan luovan raikkaan vaikutelman.

Se, millainen verho kannattaa valita, riippuu täysin sen käyttötarkoituksesta. Kannattaa miettiä, onko verhon tarkoitus toimia yksinomaan koristeena vai täytyykö sen esimerkiksi olla riittävän paksu pimentämään. Huonekorkeus ja ikkunan koko vaikuttavat myös verhojen valintaan. Korkea huone vaatii korkeat verhot, kun taas pienempiin ikkunoihin saattaa riittää esimerkiksi verhokappa, joka reunustaa vain ylä- tai alareunaa.

Erilaiset verhot netistä

Netistä löydät helposti juuri sellaiset verhot kuin tarvitset. Löydät erityyppiset verhot eli erilaiset sivuverhot, verhokapat ja paneeliverhot, sekä erikoistarkoituksiin pimennysverhot ja laskosverhot. Verkkokaupat myyvät sekä kuuluisien suunnittelijoiden verhoja että tavallisempia verhoja. Verhojen hintaan vaikuttaa tietysti tuotemerkki ja materiaali, mutta netistä saat design-verhotkin edullisempaan hintaan.

Suomalaisten suosikkiverhot tulevat merkeiltä Marimekko ja Vallila. Rakastettu Marimekko esiintyy usena suomalaisen kodin verhokankaissa joko tuttuna Unikko-kuosina tai jonain muuna Marimekon ajattomista ja raikkaista kuoseista. Marimekko-verhoilla kotiin tulee helposti lisää väriä ja eloa ja monipuolisen valikoiman ansiosta mallistoista on helppo löytää verhot vaikka kodin jokaiseen huoneeseen. Marimekko-verhokankaat voit ostaa Marimekon verkkokaupasta tai lukuisilta jälleenmyyjiltä.

Marimekko Kaunis kauris -verhokangas

Marimekko Kaunis kauris -verhokangas

Vallila-verhot ovat ihastuttaneet suomalaisia kaupunkihenkisyydellä ja upeilla kuoseilla, jotka ovat voimakkaita, mutta aina yhtä tyylikkäitä ja ajattomia. Vallila-verhoista löydät niin kesä- kuin talviverhot ja värikkään ja monipuolisen valikoiman ansiosta verhoja löytyy mihin tahansa tilaan. Niitä on myös helppo yhdistää muihin kodin tekstiileihin. Vallila-verhoja myyvät useat verkkokaupat.

Scandinavian Design Center -verkkokaupasta löydät kaikki suosikkitekstiilit ja muut sisustustarvikkeet suomalaiseen kotiin. Joukossa on paljon design-tuotteita eri suunnittelijoilta. Verhovalikoimasta löydät mm. Vallila-verhot, sekä laajan valikoiman verhoja esim. merkiltä Luhta. Tilaa kätevästi niin sivuverhot kuin erilaiset paneeliverhot ja kapatkin. Valikoimassa on paljon persoonallisia ja yksilöllisiä verhovaihtoehtoja kotiin kuin kotiin ja edullisesti.

Jotex myy edullisia ja laadukkaita verhoja. Valikoimasta löydät kaikki erilaiset verhotyypit ja todella paljon erityylisiä verhoja. Halusitpa sitten yksinkertaista tai räväkkää, hentoa tai voimakkaan väristä, niin Jotexilta löydät oikeanlaiset verhot. Osta mm. hauskat keittiöaiheiset kappaverhot ja yleelliset yksiväriset sivuverhot makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen.

Hanki myös verhokankaat netistä

Coffee Party -sivuverhot, Jotex

Coffee Party -sivuverhot, Jotex

Käsitöistä innostuneet voivat myös ostaa pelkät verhokankaat ja tehdä verhot itse. Kankaita saa yleensä samoista paikoista kuin itse verhojakin ja niiden hankkiminen on edullisempaa kuin valmisverhojen. Laadukkaat design-kankaat saattavat tosin olla melko kalliita siinä vaiheessa, kun kangasta tarvitaan paljon. Onkin tärkeää tietää, paljonko kangasta verhot syövät. Valmisverhoissa riittää, kun tiedät huoneen korkeuden.

Verhokankaiden hyvä puoli on, että kangasvalikoima on monesti valmisverhovalikoimaa vieläkin laajempi. Lisäksi pienelläkin käsityötuntemuksella voi jo helposti saada aikaan toimivat verhot. Verhokankaat jättävät lisäksi enemmän tilaa mielikuvitukselle, koska voit halutessasi taiteilla juuri sellaiset verhot kuin haluat.

Verhokankaat kannattaa valmisverhojen tavoin ostaa netistä, koska valikoima on todella laaja ja kankaiden tilaaminen on helppoa. Jos haluat, voit kokeeksi tilata kangasta ensin vähän ja lopulta enemmän, jos olet tyytyväinen.

Kokemukset, palautteet ja muut kommentit

Ei vielä kommentteja.

Lisää kommentti tai kokemuksia